De Hobbysiten zijn

Keegan

 

Zijn echte naam is Kevin van Gorkom, deze kerel komt uit Vlissingen. De entertainer van de club, frontman van de band en met zijn rake raps bepalend voor de sound. 

Tot op heden de papa van de groep, aangezien Kevin de enige is die kinderen heeft. Je herkent hem aan zijn mooie krullen.

 

 

 


ChopperRob

 

Zijn echte naam is Rob Commandeur, vrolijke vent uit Goes. Gitaarsolo's als een gek, heerlijke sounds gooit hij met gemak van het podium af. Hij si avn alle markten thuis, want hij speelt ook in een bluesband, een coverband en een akoestisch duo.

Zijn haar zit bijna altijd goed en zijn overhemden passen perfect!

 

 

 

 


SteadyJamez

 

Zijn echte naam is Jaimy Manuhutu, deze strijder komt uit Middelburg. De bass laat hij brommen/knorren/rollen en op allerlei manieren en in alle stijlen kan hij alle spelen. Soepele stijl, ritmisch en melodisch, maar steady als een m*f*ckah!

Let vooral op zijn vingers...

 

 

 

 


Donnie Brasco

 

Zijn echte naam is Donald Joosse, spierbundel uit Vlissingen. Vrolijke melodische raps kun je hem aan herkennen. Hij speelt af en toe ok trompet bij ons, hier was hij mee begonnen, maar ging steeds meer rappen.

Hij spitt diverse stijlen en is de creatieveling van de groep met melodietjes en zanglijnen. Check vooral ook zijn bovenarm en sterke rug!

 


Hugo de Kiko

 

Zijn echte naam is Hugo van Rooijen, grote beer uit Vlissingen. Toetsen/samples en de producer van de club.

Hugo is ook de oprichter van de band - ooit begonnen met zijn jeugdvriend Virgil Pique. Hugo is bepalend voor DeHobbyistenSound en in zijn thuisstudio is hij meer te vinden dan in zijn bed. Hugo staat ook bekend om zijn slechte grappen.